Promotie aer conditionat AUX
Livrare gratuita in toata tara pentru aparatele de aer conditionat

Ajutor


Ce este aer-conditionat.com.ro?

Site-ul aer-conditionat.com.ro este o interfata de prezentare si comanda a produselor comercializate de SC Instarom Instalatii Romania SRL.

Sediul societatii este in Bucuresti, str. Aristide Pascal, nr. 1, sector 3.

Sediul Instarom

Cum comand?

Comanda se poate realiza direct prin intermediul site-ului aer-conditionat.com.ro, telefonic, sau direct la noi la sediu.

Procedurile de comanda de pe site sunt prezentare detaliat in pagina Cum comand

Livrarea

• pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Bucuresti, n cazul comenzilor de peste 500 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; n cazul n care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 500 RON, contravaloarea transportului este de 15 RON;

• pentru livrarea produselor comandate n afara municipiului Bucuresti, oriunde n tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimite-ti un email la adresa contact@aer-conditionat.com.ro specificand produsele si orasul in care doriti livrarea. Curierul folosit in mod curent este Fan Courier .

Aceste conditii sunt completate de ofertele speciale de transport gratuit in toata tara aflate in vigoare marcate cu simbolul:

Transport gratuit in toata tara

Articole utile:

CATEGORII